How can I fix that?

jmcilhinney

C# Forum Moderator
Staff member
Joined
Apr 23, 2011
Messages
3,134
Location
Sydney, Australia
Programming Experience
10+
Your thread title doesn't do anything to indicate the topic of the issue and your post doesn't say anything at all, let alone explain the problem. They say that a picture is worth a thousand words but you try adding a few words too. If you can't be bothered to take the time to explain your issue then you're unlikely to get people volunteering their time to help you. In words, tell us what you're trying to achieve, how you're trying to achieve it, what happens when you try and how that differs from expectation. Code snippets and images can be provided for additional context but they are not a substitute for a FULL and CLEAR explanation.
 

Hoss

New member
Joined
May 21, 2014
Messages
4
Programming Experience
Beginner
Well, this is a game called code hunt from Microsoft research have to type a code that gives the result shown on the right using the integer x and the integer y for example when I have x=2 and y=2 and the result is four then the code should be return x*y;
 
Last edited:

jmcilhinney

C# Forum Moderator
Staff member
Joined
Apr 23, 2011
Messages
3,134
Location
Sydney, Australia
Programming Experience
10+
Well, what do you think? You're the one who wants to play the game and you've made basically no effort as far as I can see so why would we? We're here to help you with programming issues that you encounter, not to do everything for you so that you don't encounter any.
 

Hoss

New member
Joined
May 21, 2014
Messages
4
Programming Experience
Beginner
I captured the code already using
if (x == y) return z; and I typed a lot of lines to match the numbers and that made my code rate low
I need one line as an equation
I guess that's a programming issue isn't it?
I made efforts the code is empty because I deleted what I typed so that you see it as it is
If you don't wanna help just say you don't want so
 

jmcilhinney

C# Forum Moderator
Staff member
Joined
Apr 23, 2011
Messages
3,134
Location
Sydney, Australia
Programming Experience
10+
If you don't wanna help just say you don't want so
I do want to help or I wouldn't be here but you need to be aware of the fact that we only know what you tell us so give us all the relevant information. If all you do is post a picture with no explanation then it sure looks like you've made no effort.

What should come to mind fairly quickly is that the output looks like Boolean values, so what condition involving the numbers suggested would produce the appropriate true or false results, which you can convert to a bool?
 

Hoss

New member
Joined
May 21, 2014
Messages
4
Programming Experience
Beginner
I fixed it!

Thanks. don't know why it didn't come fairly quickly to my mind that they are Boolean values :)
 
Top Bottom